Jaarcongres POH in de praktijk

30-06-2023

In jouw werk is het belangrijk op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daarom organiseert TvPO in samenwerking met NVvPO en V&VN de tweede editie van het Jaarcongres POH in de praktijk. In één dag krijg je inzicht in vakinhoudelijke kennis, de belangrijkste updates rondom richtlijnen en thema’s als zorgen voor jezelf.

Speciaal voor jou als praktijkondersteuner en praktijkverpleegkundige
Je wilt je patiënt graag helpen vanuit de nieuwste medische en psychologische inzichten. Maar je wilt als POH/PVK ook zelf graag gedreven en fit blijven. Daarom hoor je tijdens dit congres van collega-POH’s, artsen en andere deskundigen over onderwerpen waar jij dagelijks mee te maken krijgt. Zoals het vrouwenhart, leefstijlbegeleiding in verschillende culturen, patiënten ondersteunen bij een succesvolle stoppoging of mensen begeleiden bij een ernstig verlies. Of investeer wat tijd in de sessie timemanagement: dat betaalt zich zeker terug.

Morgen meteen toepasbaar in de praktijk
Naast de aansprekende lezingen kies je zelf twee sessies. Hierin verdiep je je kennis en ontdek je:
• hoe je met motiverende gespreksvoering je patiënt overtuigt om te stoppen met roken
• hoe je cultuurverschillen meeneemt in leefstijlbegeleiding
• met welke praktische tips je mensen beter begeleidt bij rouw
• welke signalen jou voortaan meteen alert maken op hartklachten bij vrouwen
• hoe je de spirometrie goed interpreteert volgens de nieuwe NHG-Standaard
• of: ga aan de slag met jouw ‘tijdstijl’ waardoor je minder stress ervaart!

‘Een afwisselende dag met relevante onderwerpen’ Zo kijken veel van jouw collega’s terug op de eerste editie van het POH-congres in 2022. En één ding beloven we jou: dit jaar wordt het nog veel leuker! Met deskundige sprekers, een kennisquiz, een prikkelende discussie en nog veel meer!

Jij komt toch ook?
Op 3 november vindt deze unieke dag speciaal voor jou plaats van 9.00 uur tot 16.30 uur in Van der Valk Hotel Utrecht. Je kunt je hier aanmelden. Leden van de NVvPO betalen € 129,- in plaats van € 229,-. Geaccrediteerd door de NVvPO (5 punten).

Plaats een reactie