NVvPO DOET!

staat voor een andere vorm van nascholen, kennisdelen en ontwikkeling; innovatief, andere vormen van samenwerking, andere CanMeds en thema’s, bewustwording en toegankelijk voor iedereen. De NVvPO DOET! activiteiten worden samen met onze samenwerkingspartners gemaakt. Op verzoek van onze leden vraaggericht en waar mogelijk regionaal én voor iedereen toegankelijk. 

Livestreams, webinars, podcasts en (online) scholingen

NVvPO organiseert maandelijks activiteiten die gericht zijn op ontwikkeling, deskundigheidsbevordering en kennis. Dat doen we via:   

  • Livestreams
    Je kunt onze livestreams terugkijken via ons YouTube kanaal.
  • Webinars
    De webinars kun je terugkijken door in te loggen op onze website (rechtsboven) en naar ‘Speciaal voor jou’ te gaan.
  • Podcasts
    Alle podcasts kun je hier luisteren.
  • (online) scholingen 

.           .    .  

DOET! wordt DOEN! 

Kom in beweging voor en met de NVvPO. Graag roepen we jou als lid op om met ons in beweging te komen, verder vooruit te gaan, door te ontwikkelen als vereniging en ook als beroepsgroep. Er zijn regelmatig taken en functies te vervullen waarbij we jouw mening en inzet nodig hebben. Meedoen bij onze vereniging of optreden als ambassadeur namens de NVvPO, bij andere organisaties of groepen. Door het inzetten van jouw kennis en kunde in werkgroepen, commissies, tijdelijke projecten, of op andere wijze, kunnen wij als vereniging ons beleid nog beter afstemmen en de ontwikkeling van de praktijkondersteuner (breed) en praktijkverpleegkundige nog sterker doorontwikkelen.

Ambassadeur 

Lijkt het je leuk om voor de NVvPO vrijwilligers- en/of ambassadeurswerk te doen? Houdt dan onze socials en website in de gaten, wanneer wij op zoek zijn naar vrijwilligers zullen wij daar een oproep plaatsen. Je kunt natuurlijk ook altijd een berichtje sturen via het contactformulier

Kwaliteitsregister

Als beroepsvereniging vinden wij het vanzelfsprekend dat er voor de zorgprofessionals in de huisartsenvoorziening  ontwikkelmogelijkheden zijn en dat jij kennis en vaardigheden kunt blijven verbreden, verdiepen en vernieuwen. Wij bieden jou als lid daarom dan ook het NVvPO Kwaliteitsregister aan zonder dat je hiervoor extra hoeft te betalen.