Word jij ook blogger?

25-03-2024

Naast praktijkondersteuner mag ik mijzelf ook blogster noemen. Maandelijks schrijf ik een blog voor de NVvPO. Deze wordt geplaatst op de website en op de sociale media. Het is geen taaie verslaglegging, maar leuke belevenissen over het reilen en zeilen in de huisartsenpraktijk.

Sinds dertien jaar werk ik als praktijkondersteuner somatiek. Het mooie aan mijn functie vind ik de band die ik heb opgebouwd met de patiënten op het spreekuur of thuis bij een visite. En ja, in die jaren maak je weleens wat mee: grappige uitspraken en memorabele situaties. Dat is toch té leuk om niet te delen?

Ik hoop dat jij mijn blogs met plezier leest. Naast vermaak voor anderen, is het schrijven ook mezelf een spiegel voorhouden. Hoe heb ik gereageerd in bepaalde situaties? Schrijven is fijn. Het werkt voor mij als zelfrectie en dát maakt mij vast en zeker alleen maar een betere praktijkondersteuner!

Ben je lid van de NVvPO en lijkt het jou leuk om voor ons te bloggen? En wil je mijn collega-blogger bij de NVvPO worden? Meld je dan of ontvang meer informatie via communicatie@nvvpo.nl.

Mandy Varkevisser