50% korting op congresweekticket Arts en Leefstijl!

17-11-2021

Graag verwelkomen we je vanaf 22 tot en met 26 november op het enige multidisciplinaire Leefstijl congres. Zorgprofessionals uit alle specialismes kunnen op het congres (geaccrediteerde) lezingen volgen en met elkaar in gesprek gaan over uiteenlopende onderwerpen binnen de Leefstijlgeneeskunde. Het thema is: ‘10 jaar Leefstijl, natuurlijk!’ Want duurzaamheid en leefstijl gaan hand in hand

Een hele week lang delen meer dan 70 nationale en internationale sprekers onderzoeksresultaten, praktijkervaringen en nieuwe wetenschappelijke inzichten in leefstijlgeneeskunde en duurzame zorg. De onderwerpen variëren van ‘De beweegvriendelijke stad’ en ‘Mentale weerbaarheid en darmgezondheid’ tot ‘De rol van games bij succesvolle gedragsinterventies’.

De bijeenkomsten vinden in de avond (hele week 19.30 tot 21.30 uur) en overdag (vrijdag 09.30 – 14.00 uur) plaats. De lezingen kunnen via een livestream gevolgd worden of tot twee weken na het congres teruggekeken worden. Je kunt dus alle lezingen volgen op het moment dat jou schikt! Klik hier voor een overzicht van de sprekers https://www.artsenleefstijl.nl/sprekers-congres

Tijdens het congres worden de nieuwste wetenschappelijke inzichten rond de relatie tussen leefstijl geestelijke gezondheid (GGZ), darm gezondheid, metabool syndroom, cardiovasculaire aandoeningen en oncologie gedeeld. En de Diabetes Zelftest ontwikkeld door Voeding Leeft ism NVVPO wordt getoond.

Sprekers zijn onder andere Machteld Huber, Thea Sybesma, Karien van Gennip (bestuursvoorzitter van VGZ), Cathy van Beek (bestuursvoorzitter van AkwaGGz) en Antje Diertens (voormalig Tweede Kamerlid).

Gedurende het congres kun je verschillende exposanten bezoeken om je te laten inspireren. Daarnaast kun je iedere avond virtueel netwerken met andere collega’s en sprekers via de netwerkcarrousel.

Vereniging Arts en Leefstijl en de NVVPO delen de visie dat leefstijl een prominente plek in de zorg verdient, en daarom bieden wij je graag bieden 50% korting op het Congresweekticket: Verzilver deze aanbieding door en speciale code te gebruiken. Deze vind je door in te loggen op onze website en ga naar ‘mijn NVvPO’ (rechtsboven) en kies voor ‘speciaal voor jou’.

Plaats een reactie