Cao Huisartsenzorg definitief!

20-06-2019

Ook de Ledenraad van de LHV heeft het principeakkoord voor de Cao Huisartsenzorg onderschreven. Dit betekent dat alle werknemers- en werkgeverspartijen hebben ingestemd met het principeakkoord, de nieuwe cao definitief is en alle afspraken vanaf nu gelden.

De nieuwe Cao Huisartsenzorg loopt van 1 maart 2019 tot en met 31 december 2020. De lonen worden structureel verhoogd met 6 procent op de volgende wijze:

  • 3 procent per 1 juli 2019 en
  • 3 procent per 1 april 2020

De Cao Huisartsenzorg wordt geactualiseerd en verduidelijkt waar nodig, mede in verband met nieuwe wetgeving. De functie van Praktijkmanager wordt opgenomen in de Functiewaardering Huisartsenzorg. Daarnaast wordt tijdens de looptijd van de cao een viertal functies opnieuw gewogen in de FWHZ. Het gaat om doktersassistent (inclusief de spreekuurondersteuner), praktijkondersteuner, verpleegkundig specialist en physician assistant.

Vragen
Heb je vragen over de nieuwe Cao Huisartsenzorg, vul dan het contactformulier in. Uiteraard houden we je op de hoogte via deze website, onze social media kanalen (Facebook, LinkedIn en Twitter) en onze nieuwsbrief.

Informatie
Lees hier ons eerder verschenen nieuwsbericht over de Cao Huisartsenzorg.

Plaats een reactie