De huisartsenzorg draait door

30-06-2022

Op vrijdagmiddag 1 juli 2022 komen duizenden zorgprofessionals uit de eerstelijn samen op het Malieveld voor de manifestatie “Iedereen een huisarts”.

Live talkshow
NVvPO, NVDA, NAPA, V&VN PVK POH, NVvPM, LHV, SBOH en VPH verzorgen i.s.m. Medische Scholing aansluitend van 17.00 tot 18.00 uur een online live-talkshow: De huisartsenzorg draait door, waarin deelnemers aan de actie hun woord doen onder begeleiding van host Ted van Essen. Verschillende beroepsverenigingen en genodigde gasten sluiten aan tafel aan om samen de knelpunten en oplossingen te bespreken voor de eerstelijnszorg. Kijk deze gratis talkshow in de trein wanneer je op de terugweg bent van de manifestatie, op de bank als je net thuis bent gekomen van de manifestatie of natuurlijk gezamenlijk in de huisartsenpraktijk als jij degene bent die de zorg staande houdt tijdens de manifestatie.

Aanmelden
Schrijf je hier in om gratis deze talkshow te volgen.

Uitzending terugkijken?
Je kunt hier de uitzending terugkijken.

NVvPO
Ons POH-GGZ lid Saskia Sielias staat op 1 juli op het podium tijdens de manifestatie en zit aan tafel bij de Talkshow in de eerste ronde. Petra Portengen, voorzitter NVvPO vertegenwoordigd in de tweede ronde alle werkenden in de Huisartsenzorg.

NVvPO ervaart de urgentie van deze nodige aandacht om behoud van persoonsgerichte huisartsenzorg te borgen, administratieve lastendruk te verlagen en de macht van de zorgverzekeraars terug te leggen daar waar het hoort. Namelijk bij de professional zelf.

Plaats een reactie