Doe mee aan ons onderzoek!

11-05-2023

De huisartsenzorg is volop in beweging. Denk daarbij aan de functies en specialisaties die er in de afgelopen jaren zijn bijgekomen, of aan het groeiend aantal taken en werkzaamheden.

Om jou ook in de toekomst zo goed mogelijk te ondersteunen zijn we benieuwd waar de focus van de NVvPO volgens jou de komende jaren op moet liggen. Om hier antwoord op te krijgen doet de NVvPO samen met het Nivel onderzoek.

Doe mee!
Klik hier om mee te doen aan de enquête van Nivel. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 8 minuten. De enquête staat open tot en met 26 mei 2023.

Wat doen we met de uitkomsten?
De uitkomsten van dit onderzoek zijn van groot belang voor de koers van de NVvPO voor de komende jaren. Daarom is jouw input zo belangrijk. Het gaat immers over onze sector.

Alvast hartelijk dank voor je deelname en we houden je uiteraard op de hoogte.

Over het onderzoek

Samenwerking Nivel
De NVvPO onderzoekt samen met Nivel de huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van de functie van de praktijkondersteuner en praktijkverpleegkundige. Nivel is een publieke kennisorganisatie die onderzoek doet binnen de gezondheidszorg. Dit doet zij op het brede terrein van de eerstelijns- en ook tweedelijnszorg en ze hebben hierin een nationale functie.

Doel onderzoek
We willen met dit onderzoek een aantal zaken in beeld brengen. Daarom is het doel van dit onderzoek tweeledig:
1. Het in kaart brengen van het aantal werkzame praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen in de huisartsenzorg in Nederland (naar functie, regio en inclusief hun rol en werkzaamheid).
2. Het in kaart brengen van de voorwaarden die zorgverzekeraars stellen aan het inzetten van werkzame praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen in de huisartsenzorg.

Plaats een reactie