Ga samen het gesprek aan

12-04-2021

Hoewel de werkdruk steeds meer (b)lijkt toe te nemen, blijft de huisartsenzorg een prachtige en interessante sector om in te werken. De zorgvraag wordt echter complexer en daardoor wordt er steeds meer flexibiliteit en veerkracht van zowel jou en je werkgever verwacht. Het is daarom van belang gemotiveerd, gezond, vakbekwaam en productief aan het werk te zijn. Nu en in de toekomst.

Gesprekskaarten
Het is belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan over wat jij nodig hebt en hoe jouw leidinggevende daarbij kan helpen. Zo zorgen jullie samen voor de optimale werksfeer en meer werkplezier. Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH) heeft twee gesprekskaarten ontwikkeld die jullie helpen om het gesprek met elkaar aan te gaan.

Bekijk deze animatie voor het gebruik van de gesprekskaarten

Gesprekskaart ‘Goed voor elkaar’
De gesprekskaart ‘Goed voor elkaar’ bevat vragen over allerlei onderwerpen, zoals motivatie en talenten, kennis en vaardigheden, gezondheid en vitaliteit, werk en privé, en werkomstandigheden en samenwerking. Kies voorafgaand of tijdens het gesprek samen met de vragen uit waar beide het gesprek over aan willen gaan.
Download hier de gesprekskaart Goed voor elkaar.

Gesprekskaart Werkdruk
Ervaar je een (te) hoge werkdruk? Maak dan gebruik van de gesprekskaart ‘werkdruk’ en krijg op deze manier inzicht in mogelijke oorzaken en oplossingen.
Download hier de gesprekskaart Werkdruk.

Plaats een reactie