GEZOCHT! Secretariële ondersteuning NVvPO in Veenendaal

03-07-2020

Inleiding
De Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners (NVvPO) is met haar circa 3400 leden een actieve beroepsvereniging in de Huisartsenvoorziening. Naast leden in de huisartsenpraktijken, hebben wij leden die bij gezondheidscentra werken, bij zorggroepen zijn aangesloten en ook bij defensie in dienst zijn. Onze leden zijn in loondienst, gedetacheerd of zijn zelfstandig ondernemer.
Deze vrouwen en mannen zijn verantwoordelijk voor de behandeling van chronische patiënten, mensen met problemen op het gebied van geestelijke gezondheid, ouderenzorg en of een combinatie van deze behandelgebieden.

De NVvPO is de cao-partij voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen en vertegenwoordigt hen aan de cao-tafel Huisartsenzorg. Tevens werkt de NVvPO met veel partijen samen aan de ontwikkeling van de huisartsenvoorziening in haar geheel, de ontwikkeling van de specifieke beroepsgroepen en de daarbijhorende (persoonlijke) ontwikkeling van alle werkenden in de verschillende praktijken en gezondheidscentra. Met haar strategie Boeiend & Verbindend heeft NVvPO in de afgelopen drie jaar al veel bereikt en ambieert een aantal volgende stappen welke wij momenteel aan het uitwerken zijn.

Organisatie achter de vereniging
Om het bestuur, de leden en de vereniging op professionele wijze te ondersteunen, werken wij op ons bureau in Veenendaal, met een aantal vaste medewerkers en een flexibele schil aan specialisten. Omdat een van onze gewaardeerde collega ervoor kiest een carrièreswitch te maken, zoeken wij per 17 augustus a.s. secretariële ondersteuning voor gemiddeld 4 uur per week. Wellicht is dit iets voor jou?

Werkzaamheden
Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en vastlegging van het Bestuurs – en Bureau overleg dat iedere laatste maandag van de maand in Veenendaal plaatsvindt.
Tevens zorg je voor de vergaderplanning en voor de planning, uitnodigingen en werkzaamheden met betrekking tot de Algemene Ledenvergadering (ALV). Ieder jaar hebben we minimaal 2 ALV’s in Veenendaal (op zaterdag).

We verwachten enige flexibiliteit qua uren omdat we als cao-partij mogelijk tussentijdse overleggen moeten inlasten. Jij organiseert dan op verzoek en zorgt ervoor dat een ieder aan tafel voorzien is van hetgeen nodig is. Tussendoor plan je ook externe afspraken voor de bestuurders van de vereniging. Tijdens de verschillende overleggen verwachten we je fysieke aanwezigheid. Een deel van de werkzaamheden kun je ook prima online uitvoeren. Wij voorzien je van de hiervoor benodigde ICT apparatuur.

Wij bieden jou een bij de functie passende vergoeding en arbeidsvoorwaarden. Mocht je als zelfstandige willen reageren, dan staan wij daar ook voor open.

Wij hopen …
Dat jij positief kritisch in het leven staat, met ons meedenkt en meedoet, organiseert en flexibel genoeg bent om deze rol op te kunnen pakken. De praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen werken hard en met hart, zo ook ons enthousiaste en relatief kleine team. Dat zit dus gewoon in ons DNA.

Ben jij de juiste persoon voor deze plek omdat jij het talent, de ervaring, de juiste skills en goede zin hebt om ons team te versterken, schrijf dan kort & krachtig wat jouw meerwaarde is en wat je hoopt bij ons te leren. Stuur deze A4 voorzien van je CV naar Petra Portengen, directeur / voorzitter NVvPO via petraportengen@nvvpo.nl onder vermelding van ‘reactie vacature secretariële ondersteuning NVvPO’.

Mocht je ter voorbereiding van je brief nog een aantal vragen hebben dan kun je Petra bereiken via het algemene nummer 0318-500407 (maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 – 14.00 uur).

Noot: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Plaats een reactie