Jurgen Luteijn benoemd als penningmeester

27-06-2024

Op 15 juni heeft de Ledenraad Jurgen Luteijn benoemd als bestuurder – penningmeester van de NVvPO. De benoeming is in beginsel voor een periode van 4 jaar. Jurgen volgt Erik Boswinkel op, die per 1 mei de NVvPO heeft verlaten. We zijn blij met de benoeming van Jurgen Luteijn. Zijn kennis en ervaring als bedrijfseconoom heeft hij al in vele organisaties ingebracht. De laatste jaren heeft hij zich vooral ingezet op ad interim basis in de onderwijswereld, onder andere als interim-directeur bedrijfsvoering en manager planning & control. Met zijn komst naar de NVvPO is het bestuur weer voltallig.

Jaarrapportage
Daarnaast heeft de Ledenraad  de jaarrapportage goedgekeurd. Met deze jaarrapportage geeft het bestuur inzicht in de besteding van de gelden. Het grootste deel van onze inkomsten halen wij uit de contributies. Daarnaast ontvangen wij geld voor het accrediteren van scholingen en voor het plaatsen van vacatures op onze website. Met deze inkomsten kunnen wij veel voor jullie betekenen. Voor de € 118  per jaar die als contributie betaald wordt, ontvangen jullie sowieso het blad TvPO ter waarde van € 125. In ieder nummer  verzorgen wij  een verenigingspagina en  zitten er twee Praktijkondersteuners namens de NVvPO in de redactie.

Wapenfeiten
Andere ‘wapenfeiten’ uit het afgelopen jaar zijn: 1549 beantwoorde contactformulieren, 24 afgehandelde verzoeken door de medische vakcommissie, 10 % loonsverhoging met de nieuwe cao, 8 gepubliceerde podcasts en 1 uitgevoerd onderzoek door het Nivel. Teruglezen wat wij nog meer voor jullie hebben gedaan in 2023? Klik dan hier om in te loggen op je account en ga dan naar de pagina ‘Speciaal voor jou’.

Lid worden van de Ledenraad?
De Ledenraad is nog op zoek naar betrokken leden die het belangrijk vinden om bij te kunnen dragen aan de koers van de vereniging. Mocht je interesse hebben, houd dan onze website en onze socials in de gaten voor de vacature die binnenkort geplaatst wordt.