Live-uitzending COVID-vaccinatie zorgprofessionals

04-01-2021

Graag attenderen wij jou op de landelijke online LIVE uitzending over COVID-19 voor alle zorgprofessionals in de huisartsenvoorziening. Ter voorbereiding op het vaccineren door de huisartsenzorg, organiseren het ministerie van VWS, het RIVM, het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) in samenwerking met MedischeScholing.nl op 13 januari as. om 20.00 uur deze belangrijke uitzending.

Tijdens de uitzending wordt onder andere inhoudelijk op de effectiviteit en werkingsmechanismen ingegaan en handvatten gegeven voor de spreekkamer. Tevens worden de meestgestelde vragen uit het werkveld behandeld.

Oproep
De NVvPO is benaderd om voorafgaande aan de live-uitzending de vragen die bij onze leden spelen te stellen zodat wij mede de thema’s kunnen bepalen. Daarnaast kan iedere deelnemer bij inschrijving haar/zijn vragen stellen. Wij roepen jou en alle andere praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen op je in te schrijven en vooraf je vragen te stellen. Hoe meer antwoorden we krijgen, hoe beter voorbereid we aan de Covid-19 vaccinatie kunnen beginnen.

Schrijf je nu in!
Je kunt je middels deze link inschrijven voor de live-uitzending en vooraf de vragen die hebt stellen.

Plaats een reactie