Livestream Tamara de Weijer op woensdag 22 mei 2019 om 20.30 uur!

21-05-2019

Woensdag 22 mei 2019: livestream Tamara de Weijer
Op de Dag van de POH willen we jou bedanken voor je enorme inzet waarmee jij je werk doet. Jij bent er voor de patiënt. De NVvPO is er voor jou en graag willen wij je bedanken met een leuke verrassing. Speciaal voor jou geeft Tamara de Weijer op woensdag 22 mei van 20.30 uur tot 21.00 uur een livestream over leefstijl en gezonde voeding & beweging op onze NVvPO Facebookpagina. Uiteraard kun je tijdens de livestream vragen aan Tamara stellen. Like onze Facebookpagina en mis het niet!

Tamara de Weijer
Tamara is naast huisarts ook voorzitter van Vereniging Arts en Leefstijl en ambassadeur Nationaal Actieplan Groenten en Fruit. Zij is zich de afgelopen jaren steeds meer gaan verdiepen in de invloed van leefstijl, met name van voeding, op de gezondheid. Deze interesse kwam voort uit haar persoonlijke ervaring, maar ook uit wat zij in haar praktijk terugzag. Er is namelijk sprake van een enorme toename van leefstijl gerelateerde aandoeningen in onze samenleving. Voeding speelt hier bij een sleutelrol: we zijn eigenlijk op grote schaal verkeerde brandstof voor ons lichaam gaan tanken. Daar worden we minder energiek, minder blij en minder gezond –of zelfs ziek– van. Haar missie is: Nederland gezond(er) maken!

TV programma Radar
Tamara is betrokken geweest bij het TV programma Radar Extra (2 delen) waarin op zoek werd gegaan naar de waarheid achter cholesterolverlagers, streefwaarden die volgens nieuwe richtlijnen steeds lager moeten zijn en de rol van de farmaceutische industrie in wetenschappelijk onderzoek naar de middelen.

Afleveringen terugkijken?
Deel 1 (van 13 mei 2019): De rol van de farmaceutische industrie in wetenschappelijk onderzoek naar cholesterolverlagers
Deel 2 (van 20 mei 2019): Cholesterol zelf aan de slag

Plaats een reactie