Maak je collega lid en ontvang een bol.com cadeaukaart!

25-03-2024

Graag willen we jou als ambassadeur van de NVvPO betrekken bij een nieuwe actie die we op dit moment hebben lopen: de Member Gets Member campagne. Tot en met 30 april 2024 krijg jij van ons een cadeau als jij een collega POH/PVK lid maakt van de NVvPO.

Het cadeau 
Als jij, als bestaand lid, een nieuw lid aandraagt voor de NVvPO, word je beloond met een bol.com cadeaukaart ter waarde van € 25,-. Op deze manier willen we jou bedanken voor je betrokkenheid bij onze vereniging en je inspanning om een nieuw lid te verwelkomen.

Waarom collega’s aanmoedigen om lid te worden? 
Jij als geen ander kent de voordelen van het NVvPO lidmaatschap. Nog een keer alle voordelen van het lidmaatschap voor je collega op een rijtje:

Ledenbetrokkenheid: Als NVvPO-lid heb je een stem en daarmee de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op de doorontwikkeling van je beroep via ledencirkels, de Medische Vakcommissie en de Ledenraad.
TvPO Magazine: Lees achtergrondverhalen, interviews en nog veel meer informatie in het TvPO Magazine, dat zes keer per jaar wordt uitgebracht. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied.
Juridische Ondersteuning: Bij (mogelijke) geschillen met werkgevers of andere juridische vragen, staat onze juridische afdeling tot je beschikking.
Educatie: Verbeter je kennis met interessante nascholingen, livestreams, podcasts, blogs en NVvPO DOET!-initiatieven die aan onze leden veelal gratis worden aangeboden.
Kwaliteitsregister en Diplomaregister: Hou je professionele ontwikkeling bij in ons kwaliteits- en diplomaregister.
Cao: Als enige vertegenwoordiger voor de POH/PVK zijn we actief betrokken bij cao-onderhandelingen.
Ledenvoordelen: Profiteer van exclusieve voordelen als lid van NVvPO.
Actieve Vereniging: We zijn trots op onze actieve vereniging, gedreven door en voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen.

Hoe werkt de “Member Gets Member” actie? 
* Vraag je collega om lid te worden van NVvPO via deze link.
* Laat je collega jouw naam en lidnummer vermelden als referentie tijdens het inschrijvingsproces.
* Zodra het nieuwe lid officieel is ingeschreven, ontvang jij als blijk van waardering per e-mail de Bol.com cadeaukaart ter waarde van € 25,-.

We hopen dat je enthousiast bent over deze actie en dat je je collega’s aanmoedigt om zich bij de NVvPO aan te sluiten. Alleen samen kunnen we onze vereniging versterken en zo de belangen van alle praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen nog beter vertegenwoordigen.

Actievoorwaarden zijn van toepassing.

Plaats een reactie