Meedoen aan een fotoshoot?

12-12-2019

** We hebben veel positieve reacties ontvangen en inmiddels hebben we voldoende aanmeldingen. Uit alle aanmeldingen maken we een keuze. Jullie zien je collega’s terug in onze campagne.**

Ben jij trots op ons vak? En wil jij jongeren en zij-instromers in de zorg laten zien hoe interessant en belangrijk het is om Praktijkondersteuner te zijn? Dan hebben we JOU nodig!

We organiseren op woensdagochtend 8 januari en donderdagmiddag 9 januari een fotoshoot in een professionele fotostudio in Soest.

Jouw portret en verhaal gebruiken we op ons nieuwe platform en in onze arbeidsmarktcampagne om potentiële POH’ers te enthousiasmeren voor ons mooie vak! Een aantal vrouwelijke POH-collega’s doen al mee en we vinden het TOP als we ook een aantal mannen in beeld kunnen brengen. Het POH/PVH, POH-GGZ vakgebied kent een grote diversiteit aan werkenden, deze willen we ook landelijk op sociaal media zichtbaar maken.

De fotoshoot (inclusief visagie) duurt maximaal een uur. Uiteraard ontvang je een reiskostenvergoeding en mag je de professionele portretfoto houden.

Heb jij interesse?
Mail je naam/praktijk/leeftijd/foto voor 17 december a.s. naar communicatie@nvvpo.nl

Plaats een reactie