Nagenieten: terugblik Event 22 april

12-05-2021

Afgelopen 22 april was het zover; het Grote landelijke online event georganiseerd door de NVvPO en V&VN samen! Dagvoorzitter Tom van ’t Hek opende het event met verenigingsvoorzitters Petra Portengen (NVvPO) en Gertrud Vulpen (V&VN). Twee organisaties samen voor één event: een mooie start en illustratie van ‘Samen voor de beste zorg!’.

Het vervolg van de ochtend bestond uit gesprekken en discussies aan tafel: met POH/PVK collega’s over de ontwikkeling van ons vak en met andere zorgprofessionals over de veranderende samenleving, gedragsverandering het effect daarvan op de dagelijkse praktijk in de spreekkamer, in de zorg en voor de patiënt.

Tijdens het hele ochtendprogramma maakte tekenaar Ruud illustraties over de besproken thema’s en onderwerpen. Zijn talent om dit in beeld te brengen leidde tot een verrijkend visueel verslag van de dag!

Na een lunchpauze en interactieve ontmoetingen met collega’s, volgde de parallelsessies met een ruime keuze aan onderwerpen. Door de kleinschaligheid van de sessies en de mogelijkheid tot deelname via de chat, voelde het echt weer even als een collegiaal en gezellig samenzijn!

Tijdens en na het event hebben we vele positieve reacties van deelnemers ontvangen. We zijn trots en voldaan over het feit dat we met zoveel verschillende zorgprofessionals elkaar konden ontmoeten en van een afwisselend programma konden genieten.

Wij hopen wéér in goede verbinding met jullie te staan tijdens de avondsessies op 20 mei en 15 juni!
Kijk voor het programa van beide avonden op www.grootlandelijkevent.nl en meld je aan!

Plaats een reactie