Nieuw: nascholing voor de POH-GGZ

07-12-2018

Nieuw: nascholing voor de POH-GGZ!
AccreDidact voor de praktijkondersteuner is een combinatie van een praktijkgericht boekje en eLearning. Vier keer per jaar verschijnt een interessant programma waarmee je relevante kennis vergaart die je gelijk in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. Per editie kunt je drie geaccrediteerde nascholingspunten behalen, als je de entree-, tussen- en eindtoetsvragen maakt. Dat zijn 12 punten per jaar!

De inhoud biedt toepasbare kennis van symptomatologie, diagnostiek en behandeling, om alleen of onder de regie van de huisarts patiënten te kunnen helpen via voorlichting, behandeling of gerichte verwijzing. De nascholingsprogramma’s zijn geschreven door experts en beoordeeld door collega’s die ook in een huisartsenpraktijk werken. De nascholingen zijn geaccrediteerd door de NVvPO en LV POH-GGZ en niet gesponsord.

Reacties uit het veld
Opbouwend, duidelijk en accuraat.” – Anoniem.

”Ook zijn de boekjes goed toegespitst op de dagelijkse praktijk van de POH-GGZ en dragen ze bij aan preventie, normalisering en zorg op maat.” – Esther van Kersbergen, POH-GGZ bij de huisartsen van Gezondheidscentrum ‘de Nije Veste’ te Nijkerk.

Kort, en tot de kern.” – Anoniem.

Kennismakingsaanbod
Maak nu vrijblijvend kennis met AccreDidact nascholing voor de praktijkondersteuner GGZ en ontvang 15 accreditatiepunten cadeau! Je krijgt vijf nascholingsprogramma’s, waarbij je je kunt verdiepen in de volgende onderwerpen: Slaap en slaapproblemen Patiënten met een laag IQ SOLK Familiaal geweld Veilig incident melden.

Nieuwsgierig? Klik op bovenstaande links en bekijk de introductiefilmpjes van de auteur of hoofdredacteur van de nascholing.

Nascholen waar, wanneer en hoe het uitkomt
Met AccreDidact voor de praktijkondersteuner bepaal je zelf de vorm en het moment van nascholen: een boekje of eLearning. Meer weten? Zie website Accredidact.

Plaats een reactie