Nieuwe datum voor het grote landelijke POH/PVK/PVH event

26-03-2020

Gezien de recentelijk genomen maatregelen met betrekking tot het coronavirus en de enorme druk op
de zorg, is besloten het grote landelijke POH/PVK/PVH event van 24 september te verplaatsen naar
donderdag 22 april 2021.

We doen dit uit respect voor alle zorgprofessionals, die nu andere zaken aan hun hoofd hebben. Ook krijgen we het signaal, dat onze leden tijd nodig hebben hun werkzaamheden te herstructureren, zodra het coronavirus onder controle is. Dit geldt ook voor onze samenwerkingspartners. De komende periode richten zij hun aandacht op de gevolgen van het coronavirus voor patiƫnten en op de komende zorgvraag en de aanpassingen hiertoe in de eerstelijnszorg.

Het event, zoals we dat op jullie verzoek voor ogen hebben, kan alleen georganiseerd worden met de bijdrage van de gastsprekers, workshophouders en in samenwerking met onze 50 partners.

Het grote landelijke POH/PVK/PVH event op donderdag 22 april 2021 wordt een inspirerend en groots event speciaal voor jullie. Reserveer daarom deze dag alvast in je agenda!

Terwijl wij doorgaan met de voorbereidingen, wensen we jullie heel veel sterkte in deze zware periode. Onze gedachten gaan uit naar iedereen die zich inzet om het coronavirus te bestrijden. Jullie verdienen onze aandacht en steun. Blijf ook goed voor jezelf zorgen.

Plaats een reactie