NVvPO Innovatie Award

05-06-2024

Op verzoek van onze leden hebben we een nieuw initiatief in het leven geroepen: de NVvPO Innovatie Award. Bij innovatie denk je al snel aan iets dat met computers, robots, e.d. te maken heeft. Maar innovatie is meer dan dat. Het is ook een bestaand proces dat op een slimme wijze is aangepast, zodat het bijvoorbeeld een frustratie wegneemt en voor een verbetering zorgt, of een andere manier van (samen)werken.

Oproep
Wij doen dan ook een oproep aan jou om je meest succesvolle vernieuwende werkwijze, waarmee jij het verschil maakt in jouw praktijk of voor jouw patiënt, met ons te delen. Wellicht heb jij een unieke manier om patiënten te benaderen of te motiveren. Of gebruik jij een bepaalde tool tijdens de behandeling van patiënten? Of heb jij een handigheidje ontdekt in jouw werkwijze? Het kan iets kleins zijn, dat grote waarde heeft en het werkplezier verhoogd. Laat het ons weten en maak kans op de NVvPO Innovatie Award. Met deze prijs willen wij jouw buitengewone inspanning of creatieve oplossing in de schijnwerpers zetten. En natuurlijk andere collega’s inspireren.

De Praktijkondersteuner van Dokter Bob doet ook mee! Bekijk hier het filmpje.

Hoe kun je deelnemen aan de NVvPO Innovatie Award?  
Je kunt tot en met 1 november 2024 je innovatieve projecten, methoden of initiatieven indienen via het daarvoor bestemde formulier. Een deskundige jury, bestaande uit Eric Cremers (huisarts, dokter Bob), Waldemar Hogerwaard (Bureau Zorginnovatie), Jolanda Schaliboom (praktijkondersteuner) en Anika Corpeleijn (NVvPO), beoordeelt de inzendingen. De POH/PVK die het meest betekenis toevoegt aan het zorgproces selecteren zij als winnaar.

Wat staat er voor jou op het spel? 
Als trotse winnaar van de NVvPO Innovatie Award wacht jou een podium vol erkenning:
Artikel in de TvPO: Jouw innovatie krijgt aandacht in dit mooie vakblad.
Vermelding op NVvPO social media: We delen jouw succesverhaal op onze sociale mediakanalen.
Ereplekje op de NVvPO website: Je krijgt je speciaal plekje op onze website.
Item in de NVvPO nieuwsbrief: Jouw innovatie vermelden we in onze nieuwsbrief.

Uitreiking award
Tijdens het ‘Jaarcongres de POH in de praktijk’ op 22 november aanstaande maken we de winnaar bekend. Het wordt een feest vol inspiratie, kennisdeling en natuurlijk jouw moment om te schitteren!

We zijn benieuwd naar jouw inzending. Wacht dus niet en deel jouw innovatie met ons en wie weet ben jij de winnaar!