Onderzoek digitale vaardigheden huisartsenzorg

26-04-2021

Beschik je over de benodigde digitale vaardigheden voor je werk? Kom erachter in 15 minuten! Doe mee met het landelijk onderzoek naar de digitale vaardigheden van de zorgprofessionals uit de huisartsenzorg.

Digitalisering in de zorg is niet meer weg te denken. Maar alle oplossingen rondom applicaties, eHealth, zorgtechnologie en communicatieplatformen vragen wel wat van de zorgprofessional. Daarom heeft Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH) samen met medewerkers uit de huisartsenzorg een zelftest ontwikkeld. Daarmee kun je toetsen hoe digivaardig je zelf bent en wat je nodig hebt om die vaardigheden verder te verbeteren.

Vragenlijst
Wil je meedoen aan dit onderzoek? Vul dan de vragenlijst in of scan de QR-code.
Dat kan tot 13 mei 2021. De resultaten blijven privé en worden niet op persoonsniveau of teamniveau gepubliceerd. Wil je je eigen resultaten terugzien? Laat dan je e-mailadres achter.

Digivaardigheid
Met deze vragenlijst wordt onderzocht hoe digivaardig de zorgprofessionals zichzelf en hun collega’s inschatten en waar de behoeften liggen om vaardiger te worden. De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt voor het ontwikkelen van producten en diensten waarmee jouw digitale vaardigheden in jouw eigen tempo, op jouw eigen manier kunnen verbeteren.

Eén op één interview?
Wil je meewerken aan een één-op-één interview? Laat je e-mailadres achter en vink aan dat je wilt meewerken aan een interview, dan wordt contact met je opgenomen.

Nog vragen?
Heb je vragen over het onderzoek, neem contact op met info@digivaardigindezorg.nl.

Plaats een reactie