PsyHAG symposium ‘Huisarts en POH-GGZ: Samen Sterker’

21-12-2018

Op 12 april 2019 vindt voor de derde keer dit landelijke symposium plaats, georganiseerd door en voor huisartsen en POH’s GGZ. We nodigen je van harte uit om als huisarts en POH-GGZ samen naar deze leerzame dag te komen, je te laten inspireren met als doel bepakt en bezakt met een rugzak vol ideeën en praktische tips huiswaarts te keren en aan de slag te gaan in de praktijk. Kijk hier voor het volledige programma en je kunt je hier aanmelden.

Thema en keynote
In deze editie staat het verhaal van de patiënt centraal. Daarbij komen thema’s als klacht en context gericht werken, normaliseren, accepteren en waardevol leven aan bod. Kom je kennis en vaardigheden vergroten. Laat je inspireren door ervaringsdeskundigen, vakbekwame workshopleiders en onze keynote speaker prof.dr. Ernst Bohlmeijer, hoogleraar, psycholoog en auteur van succesvolle boeken als Voluit Leven en het Handboek positieve psychologie.

Workshops en masterclasses
Na het plenaire gedeelte en de koffie kun je een keuze maken uit zeven interessante workshops over: autisme, zorgwekkende zorgmijders, licht verstandelijke beperking, ongewenste kinderloosheid, het KOP-model, juridische aspecten voor huisarts en POH-GGZ en over samenwerking tussen huisarts en POH-GGZ.

In de middag gaan we de diepte in en kun je kiezen uit een zevental masterclasses: verslaving en CGT, KOPP-kinderen, de lastige patiënt en overdracht-tegenoverdracht, persoonlijke ontwikkeling en ACT, EPA en de zorgketen, communicatie en Transactionele Analyse en tot slot ernstige somatiek en psychische klachten.

Plaats een reactie