Speciale actieweek huisartsenzorg aanbieding

26-06-2022

Ben jij praktijkondersteuner en/of praktijkverpleegkundige en nog geen lid bij de NVvPO? Word dan tijdens de speciale actieweek huisartsenzorg lid voor € 55,- en profiteer van de vele voordelen van het lidmaatschap! Deze aanbieding is alleen geldig van maandag 27 juni tot en met vrijdag 1 juli 2022.

De toegankelijkheid van de huisartsenzorg staat op het spel. De druk op de huisartsenzorg móet nu echt worden opgelost. Deze zomer maakt de overheid meerjarenplannen voor de zorg. In het zogenaamde IZA (Integrale Zorg Akkoord) moeten partijen deze plannen overeenkomen.

De NVvPO roept samen met andere beroepsverenigingen in de huisartsenzorg, NVDA, NAPA, NVvPM en V&VN afdeling PVK-POH, de minister van VWS en de Tweede Kamer op om mensen beter voor te lichten wanneer iemand een beroep kan doen op de huisartsenzorg en om het aantal regels en administratieve handelingen en de daarbij behorende administratieve lastendruk te verminderen. We laten samen met en voor jou een stevig geluid horen: we willen concrete, afdwingbare afspraken om de druk te verminderen. In het belang van alle werkenden in de huisartsenzorg en in het belang alle patiënten!

Jij bent er voor de patiënt en cliënt. De NVvPO is er voor jou!
Of je nu als POH, POHPVK, POH-Ouderen, POH-GGZ of POH-Jeugd in een huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum, zorggroep, asielzoekerscentrum, VVT en/of bij defensie werkt, we ondersteunen, versterken en vertegenwoordigen je ook tijdens deze actieweek.

Waarom lid worden van de NVvPO?
Er zijn veel voordelen aan het NVvPO lidmaatschap. Naast dat wij de enige belangenbehartiger aan de cao-tafel zijn voor alle praktijkondersteuners (POH, POH-GGZ, POH-ouderen en POH-Jeugd) en praktijkverpleegkundigen (PVK / BIG-geregistreerd), hebben wij een bestuurszetel bij Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH). Tevens zitten wij aan tafel bij het ministerie, de zorgverzekeraars, verschillende zorggroepen en Hogescholen. Leden zijn bij ons leidend. Onze ledencirkels bepalen wat nodig is voor jou als (toekomstig) zorgprofessional in de Huisartsenzorg. Zeggenschap is voor ons al jaren vanzelfsprekend!

Speciaal voor jou in deze actieweek!
Ben je nog geen lid bij ons? En wil jij dat we ook jouw stem laten horen? Word dan nu lid en profiteer van de vele voordelen van het lidmaatschap!

* Bij inschrijving betaal je € 55,- tot en met 31 december 2022
* Studentlidmaatschap is € 27,50 tot en met 31 december 2022

Klik hier om je lidmaatschap te activeren. Deze aanbieding is alleen geldig van maandag 27 juni 0.00 uur tot en met vrijdag 1 juli 2022 23.59 uur.

Wat zijn de voordelen het NVvPO-lidmaatschap?
– 6 x per jaar het Tijdschrift voor Praktijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen (TvPO) t.w.v. € 105,-.
– Kosteloos registratie in het Kwaliteitsregister voor Praktijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen
t.w.v. € 76,-.
– Juridische ondersteuning van advocaat bij (mogelijk) conflict met werkgever t.w.v. € 225,- en overige
juridische vragen kun je voorleggen aan onze juridische afdeling.
– Interessante nascholingen, livestreams, webinars, podcasts, blogs en NVvPO DOET! activiteiten.
– Ledenvoordelen bij meer dan 35 samenwerkingspartners.
– Via ‘Mijn NVvPO’, kun je diverse werkgerelateerde bestanden downloaden.
– Door de samenwerking met Medischescholing.nl kan je jouw persoonlijk opleidingsplan
samenstellen en eenvoudig het geaccrediteerde scholingsaanbod bekijken.

Plaats een reactie