Terugkijken webinar ‘Innovatie in de huisartsenzorg’

19-06-2023

Op 22 mei jl. op de Dag van de Prakijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen vond het webinar ‘Innovatie in de huisartsenzorg’ plaats. Tijdens het webinar vertelde Waldemar Hogerwaard (Health Innovation School) je mee in de ontwikkelingen die grote impact hebben op de huisartsenzorg en daarmee op jouw functie als praktijkondersteuner of praktijkverpleegkundige. Denk daarbij aan de opkomst van kunstmatige intelligentie.

Hoe kan ik het webinar terugkijken?
Heb je het webinar gemist, dan kun je het terugkijken.
* Klik op het tabblad ‘inloggen‘ op de website (rechts bovenin)
* Nadat je bent ingelogd ga je naar ‘speciaal voor jou
* Onder het kopje ‘NVvPO DOET!‘ zie je het webinar staan

Health Innovatie School
Leden van de NVvPO ontvangen 10% korting bij aanmelding

Kan kunstmatige intelligentie een rol spelen bij jouw werk? Wat moet ik doen om innovatie te laten slagen? Op welke manier krijg ik verandering werkend voor mijn collega’s en patiënten? Dit zijn maar een paar voorbeelden van vragen waar je antwoord op krijgt bij de Health Innovation School (HIS). Met 50 enthousiaste mensen kan ook jij in september starten met de tweede editie voor de provincie Utrecht of de landelijke editie die in Rotterdam start. In kleine groepen worden veel voorkomende problemen in de zorg op creatieve wijze belicht. Deze actieprojecten zijn een onderdeel van de HIS waarin je met Design Thinking en kennis over innovatie, het zorgsysteem en persoonlijk leiderschap wordt klaargestoomd voor de zorg van de toekomst. De HIS geeft je een fantastisch netwerk van gelijkgestemden en je krijgt de lesstof aangereikt in creatieve en verrassende werkvormen waarin je op leuke en praktische wijze leert innoveren.

Aanmelden?
De Health Innovation School is een plek waar je ontzettend snel veel leert over innovatie. In een ongedwongen stijl, geschikt voor alle niveaus een unieke leerervaring opdoen. NVvPO leden krijgen 10% korting op de deelnameprijs bij aanmelding voor 30 juni. Mis die kans niet en meldt je aan via https://utrecht.healthinnovation.school of https://rotterdam.healthinnovation.school.
Vergeet niet bij jouw NVvPO lidmaatschapsnummer bij aanmelding te vermelden.

Plaats een reactie