Vacature ICT-Functioneel Beheerder

18-11-2022

De Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen (NVvPO) is met meer dan 3.600 leden de grootste vereniging voor deze zorgprofessionals in de Huisartsenzorg. Zij is actief aan de cao-tafel Huisartsenzorg en heeft een bestuurszetel in het Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH).

Pijlers NVvPO
De NVvPO heeft met haar 5 pijlers de afgelopen jaren veel beweging in de huisartsenzorg veroorzaakt. De pijlers van de NVvPO zijn:
– Verenigen
– Vertegenwoordigen
– Ondersteunen
– Beïnvloeden
– Ontwikkelen
Door alert te reageren, proactief beleid te voeren, ledencirkels leidend te laten zijn en vooral de samenwerking aan te gaan met zeer uiteenlopende en relevante partners, is de NVvPO de vereniging voor alle praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen. Wij laten de stem van de POH, PVKPOH, PVH, POH-ouderen, POHGGZ en POH-jeugd horen.

Bestuur & Bureau
De vereniging kent een evenwaardige organisatievorm. Iedereen van ons heeft eigen verantwoordelijkheden binnen ons gezamenlijk doel. Op het NVvPO-bureau werken wij met een professioneel team. We werken hard, hebben onderling goed contact en respecteren elkaars werk en mening. We vullen elkaar aan, hebben lef en zijn positief kritisch. En tussendoor maken we graag even tijd om van elkaar te horen hoe het met iedereen gaat. Voor dit team zijn we voor 10 uur per week op zoek naar een:

ICT-Functioneel Beheerder (m/v)

Wat ga je doen?
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het interne en functionele ICT beleid en beheer. NVvPO heeft verschillende systemen waaronder Easydus. In dit webbased softwarepakket beheren wij de ledenadministratie inclusief facturatie en verzorgen wij de verzending van e-mails en nieuwsbrieven naar onze leden. Deze uitvoerende werkzaamheden behoren tot de functie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het Functioneel Beheer van:
– Netwerk en de beveiliging daarvan Office365 applicaties, waaronder SharePoint
– Telefoon, pc’s en laptops
– Domeinregistratie
– Andere voorkomende ICT werkzaamheden alsmede innovaties en ontwikkelingen

Je hebt direct contact met de Directeur-bestuurder en waar nodig met de penningmeester van de vereniging. Je communiceert eenvoudig op informele en soms op formele wijze met de interne organisatie en met onze externe leveranciers en stakeholders.

Hoeveel tijd kost het?
Ons bureau is in Veenendaal gevestigd. We werken hybride, dus ook vanuit huis en of vanaf een andere werkplek. Het bureauteam werkt 1x per 14 dagen samen 1 dag (maandag) op kantoor. De uren zijn flexibel in te richten, behalve de uren van de vaste overleg- en vergadermomenten. Deze staan vast en van jou wordt verwacht dat je hierbij aanwezig bent. NVvPO volgt de cao-huisartsenzorg en wil deze rol belonen volgens schaal 9. Jouw ervaring, kennis en andere competenties bepalen jouw instaptrede binnen deze schaal. De vacature is voor 10 uur per week en wordt bij voorkeur ingevuld door een medewerker in dienstverband. Mocht je als zelfstandige willen reageren, dan staat de NVvPO ook open om in gesprek te gaan.

Interesse?
Ben jij een professionele ICT innovator, meedenker, een doener en initiatiefnemer met de nodige voelsprieten op het gebied van ICT? Heb jij 10 uur per week tijd en zin om samen met het team ervoor te zorgen dat onze leden, het bestuur en bureau op een goede manier hun werk kunnen doen door hen te ondersteunen en te voeden in dat wat zij nodig hebben aan ICT? Reageer dan voor 7 december as. op deze vacature door je motivatiebrief en je Curriculum Vitae te mailen naar Petra Portengen, petraportengen@nvvpo.nl. Heb je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature dan kun je Petra ook bellen op nummer 06 512 878 20.

De selectiegesprekken vinden plaats in week 50. Startdatum zo spoedig mogelijk.

Note: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is ongewenst

Plaats een reactie