Vandaag Dag van de Praktijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen!

22-05-2023

Van harte gefeliciteerd! Vandaag is het de Dag van de Praktijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen! Deze dag staat de NVvPO extra stil bij jouw inzet en het belangrijke werk dat je doet.

Waardering
We hopen dat op deze dag ook je werkgever of opdrachtgever jou in de spotlights zet. Weet dat we deze speciale dag bij hen onder de aandacht hebben gebracht. Zij waarderen jou ontzettend. Wellicht heb je een mooie digitale kaart ontvangen? Zo niet, dan doen wij het nu:

Bedankt!
Jouw flexibiliteit, jouw enorme inzet en de bevlogenheid waarmee jij je werk doet is bewonderenswaardig. Jij bent er voor de patiënt, de huisartsarts, voor je zorgondersteunende collega’s en voor de familie en mantelzorgers van je patiënt. Graag zeggen wij tegen jou, blijf staan voor wat je te bieden hebt als zelfbewuste zorgprofessional.

Speciaal voor jou!
Vanavond organiseren we speciaal voor jou het webinar ‘Innovatie in de huisartsenpraktijk’ en kan je met een flinke korting naar het Jaarcongres voor Praktijkondersteuners op 3 november 2023 in Utrecht dat georganiseerd wordt door TvPO.

Jij bent er voor de patiënt en cliënt. De NVvPO is er voor jou!
De NVvPO blijft je ondersteunen, versterken en vertegenwoordigen. Nogmaals bedankt voor je inzet, passie en loyaliteit. Geniet van deze speciale dag. Jij bent onmisbaar in de huisartsenzorg!

Plaats een reactie