Vandaag is JOUW dag!

21-05-2021

22 mei is overigens geen willekeurige datum. Op 22 mei 2007 is onze vereniging de NVvPO opgericht omdat het toen belangrijk was jouw stem te laten horen en het steeds belangrijker wordt jou en je 10.000 collega’s in het land te vertegenwoordigen.

Jij maakt het verschil
Vanuit ons hart willen we je persoonlijk laten weten dat wij jou bijzonder waarderen voor alles waar jij je het afgelopen jaar hard voor hebt gemaakt. En voor het feit dat jij, ondanks de beperkende coronamaatregelen, door blijft gaan. Jouw fantastische inzet en professionele bijdrage om je patiënten de beste zorg te verlenen, zien en voelen we iedere dag weer. Daarmee maak jij het verschil in het leven van al je patiënten.

Flexibiliteit
In deze intensieve coronapandemie wordt er veel van je gevraagd, moeten jij en je collega’s zich continue aanpassen. Wordt er nog steeds extra druk gelegd op de balans tussen werk en privé en intussen gaat ook jouw dagelijkse werk ‘gewoon’ door.

Zonder jou geen eerstelijnszorg!
We vinden het daarom absoluut belangrijk dat je weet dat we je hierom waarderen. Als mens en als professional. Hartelijk dank dat jij er voor zorgt dat de huisartsenzorg kan blijven zorgen voor de beste zorg, op welke plek dan ook!

Jij bent er voor de patiënt. De NVvPO is er voor jou. We blijven je ondersteunen, versterken en vertegenwoordigen. Wij hopen van harte dat jouw werkgever en/of opdrachtgever jou vandaag ook extra waarderen. Weet dat wij dat iedere dag blijven doen en je altijd op ons kunt blijven vertrouwen.

Plaats een reactie