We hebben goed nieuws!

14-04-2021

We hebben goed nieuws! MedischeScholing.nl is nu beschikbaar voor jou als praktijkondersteuner en praktijkverpleegkundige. Dit komt omdat de NVvPO een partnerschap is aangegaan met dit onafhankelijke zoekplatform voor nascholing. Op het platform heeft de NVvPO ook een eigen pagina, neem gerust eens een kijkje.

Waarom een onafhankelijk zoekplatform?
De NVvPO vindt het belangrijk dat jij je nascholingsprogramma af kunt stemmen op jouw leerbehoefte en gericht kunt werken aan je competenties. Met deze handige tool kun je op basis van gerichte zoekfilters (o.a. onderwerp, afstand, medische competenties, aantal punten, reviews, prijs) zoeken naar nascholing die past bij jou.

Netflix voor zorgprofessionals
Naast het bestaande zoekplatform is er ook een videostreaming-platform gebouwd. Hierdoor kun je online scholingen van steeds meer aanbieders direct live of on demand streamen vanaf MedischeScholing.nl en accreditatiepunten krijgen: een soort ‘Netflix voor zorgprofessionals’.

Hoe werkt het?
• Ga naar www.MedischeScholing.nl.
• Typ bij ‘selecteer uw beroep’: praktijkondersteuner en klik op enter.
• Typ in de zoekbalk links boven een onderwerp. Je zoekt nu binnen het landelijke aanbod
• Kies gerichte zoekfilters: prijs, datum, afstand en/of bepaalde medische competenties waar je aan wilt werken.
• Klik binnen de zoekresultaten een nascholing aan die bij je past.
• Bekijk de cursusinformatie en klik op de ‘inschrijven’ button als je wilt deelnemen.

Kosteloos MedischeScholing.nl account
Door je te registeren krijg je direct toegang tot alle geaccrediteerde livestreams. En kan je je favoriete nascholing opslaan in je eigen portfolio. Tevens ontvang je de maandagenda met populaire uitgelichte scholingen voor praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen.

Wij denken hiermee het gericht vinden van de juiste en interessante nascholingen te vereenvoudigen en wensen je veel leerplezier!

Plaats een reactie