Word jij lid van ons studentenpanel?

27-01-2022

Als je studentlid bent bij de NVvPO, nodigen we je graag uit om deel te nemen aan het NVvPO Studentenpanel. Samen met jou pakken we een aantal thema’s op die spelen voor jou als student POH, PVK, PVH, POH-ouderen of POH-GGZ. Denk hierbij aan onder andere, kennisontwikkeling Leefstijl en Stoppen met roken coaching, andere vormen van opleiden, praktijkleren en stage, instroomeisen en assessments bij hogescholen, rol van de zorgverzekeraars in de huisartsenzorg etc.

Waarom een studentenpanel?
Voor de NVvPO staat de toekomst en ontwikkeling van het vak hoog op de agenda. Wij vinden het belangrijk onze studentleden mee te nemen in deze ontwikkeling. En om te ondervinden of hogescholen mee gaan in het innoverende denken dat nodig is om de toekomst van jou als zorgprofessional te borgen. Een keer per kwartaal heeft de NVvPO overleg met de Samenwerkende Hogescholen. De verschillende thema’s worden dan ook besproken en jouw mening en ideeën worden dan meegenomen.

Regelmatig krijgen we vragen van onze leden over de opleidingen bij de verschillende hogescholen. Welke is van goede kwaliteit? Wat zijn de ervaringen met het betreffende curriculum? Waar kan men stagelopen? Voor NVvPO is het prettig om deze vragen meer gericht te kunnen stellen aan onze studentleden.

Kortom, we willen jou graag als sparringpartner. En vragen en thema’s voorleggen, zodat we nog beter weten wat er speelt in aanloop naar jouw rol in de Huisartsenzorg.

Wat moet ik doen als ik panellid ben?
Het studentenpanel biedt je de gelegenheid je kennis te verbreden op inhoudelijke en verschillende thema’s. Als lid van het NVvPO Studentenpanel ontvang je ongeveer 8 tot 10 keer per jaar een uitnodiging om deel te nemen aan ontmoetingen. Dit kan een online bijeenkomst zijn, een vragenlijst, een paneldiscussie of een poll.

Vergoeding
Wij zijn op zoek naar maximaal 30 studenten* die deel willen nemen aan het NVvPO Studentpanel. Je kunt altijd zelf aangeven bij welke sessies je wel en niet aanwezig kunt zijn. Als je gedurende het kalenderjaar aan ten minste 70% van de verschillende activiteiten (zoals polls, discussiegroep of online meetingen) hebt deelgenomen, krijg je aan het eind van het jaar de (jaar)contributie van het student lidmaatschap van ons teruggestort. Voor 2022 is het studententarief € 53,25.

Daarnaast heb je natuurlijk ook recht op alle ledenvoordelen bij de NVvPO. Als lid ontvang je:
– 6 x per jaar het Tijdschrift voor Praktijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen (TvPO) t.w.v. € 105,-
– Na het behalen van je diploma, kosteloos registratie in het Kwaliteitsregister voor Praktijkondersteuners en
Praktijkverpleegkundigen t.w.v. € 76,-
– Juridische ondersteuning van advocaat bij (mogelijk) conflict met werkgever en of stagebedrijf t.w.v. € 225,-
en overige juridische vragen kun je voorleggen aan onze juridische afdeling
– Korting op deelname aan NVvPO DOET! activiteiten
– Ledenvoordelen bij onze > 35 samenwerkingspartners

Doe jij mee?
Meld je dan via deze link. We nemen na aanmelding contact met jou op.

* De eerste 30 aanmeldingen nemen deel aan het studentenpanel. Studentleden die zich na 1 september aanmelden, komen vanaf 1 januari van het daarop volgende kalenderjaar in aanmerking voor restitutie van de contributie studentenlidmaatschap van dat betreffende kalenderjaar.

Plaats een reactie