Word nu lid tot en met 31 december 2022 en betaal € 125,-

03-09-2021

We zijn er voor alle Praktijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen in de eerstelijnszorg!

Met ruim 3500 leden zijn wij de grootste beroepsvereniging voor Praktijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen: voor de POH, POH/PVK, POH-GGZ, POH-ouderen en de toekomstige PVH.
DOE met ons MEE en sluit je aan bij onze vereniging. Iedereen is welkom!

Speciale aanbieding!
We hebben we een speciale aanbieding om nieuwe leden te werven. Meer leden zorgt voor nog meer daadkracht en 70% van je lidmaatschap wordt conform cao door je werkgever vergoed! Ben je al lid? Attendeer je collega’s dan op onze actie.

Standaard NVvPO-lidmaatschap
Word nu lid en betaal € 125,-. Je bent dan lid tot en met 31 december 2022.
Vermeld op het inschrijfformulier actiecode: NL2021

Student-lidmaatschap
Studentleden betalen bij de NVvPO 50% van de contributie. Uiteraard heb je als student dezelfde voordelen bij de vereniging als jouw collega’s.
De aanbieding voor studenten tot en met 31 december 2022 is € 62,50 Wil jij gebruik maken van dit aanbod, vermeld dan op het inschrijfformulier actiecode: NL2021

Voordelen lidmaatschap
Er zijn veel voordelen aan het NVvPO lidmaatschap. Naast dat wij de belangenbehartiger aan de cao-tafel zijn, hebben wij een bestuurszetel bij Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH). Tevens zitten wij aan tafel bij het ministerie, de zorgverzekeraars, verschillende zorggroepen en Hogescholen.

Als lid ontvang je:
– 6 x per jaar het Tijdschrift voor Praktijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen (TvPO) t.w.v. € 101,-
– Kosteloos registratie in het Kwaliteitsregister voor Praktijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen
ter waarde van € 75,-
– Juridische ondersteuning van advocaat bij (mogelijk) conflict met werkgever t.w.v. € 225,- en de overige
juridische vragen kun je voorleggen aan onze juridische afdeling
– Korting op deelname aan NVvPO DOET! activiteiten
– Ledenvoordelen bij onze > 35 samenwerkingspartners

Mijn NVvPO
Via ‘Mijn NVvPO’, het speciale inlog gedeelte voor onze leden op onze website, kun je diverse werk- gerelateerde bestanden downloaden en door onze samenwerking met Medischescholing.nl krijg je toegang tot een tool waarmee je jouw persoonlijke opleidingsplan kunt samenstellen en op eenvoudige wijze het geaccrediteerde scholingsaanbod kunt bekijken en op inschrijven.

Verbreden van je kennis
Om als zorgprofessional je kennis nog meer te verbreden, heeft NVvPO ledencirkels, expertgroepen, een Medische Vakcommissie en Klankbord waar leden met elkaar het beleid bepalen, meedenken in wat nodig is ten behoeve van de ontwikkelingen van het vak en de verschillende specialisaties, en meekijken en adviseren rondom de richtlijnen en protocollen van toepassing in de eerstelijnszorg.

Plaats een reactie