YouChooz.nl zoekt enthousiaste online voorlichters

23-10-2018

YouChooz.nl is dé landelijke voorlichtingswebsite over leren en werken in zorg, welzijn en sport. De site biedt jaarlijks 1,4 miljoen bezoekers (van schoolverlater tot carrièreswitcher) onafhankelijke, actuele informatie over beroepen en opleidingen.

Wat de site bijzonder maakt, is dat bezoekers de mogelijkheid krijgen om bij elke opleidings- en beroepsbeschrijving vragen te stellen aan mensen uit het werkveld. Deze online voorlichters noemen wij ChoozGuides. Voor bezoekers waardevol om informatie uit het werkveld te krijgen, voor de voorlichters een mooie manier om kennis te delen. Voor jouw beroep zoekt YouChooz.nl naar enthousiaste voorlichters. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Voorlichten… wat houdt dat eigenlijk in?

Mensen die geïnteresseerd zijn in je beroep kunnen mailen met hun vragen via jouw profielpagina. De meeste voorlichters krijgen gemiddeld 1x per maand een mailtje. Op de profielpagina is daarnaast ruimte voor een introtekst, foto’s en links (bijvoorbeeld naar de site van je werkgever). Je kunt daarin zo veel (of zo weinig) aanvullen als jezelf wilt. Zou leuk zijn als je je aanmeldt!

Dat kan via het aanmeldingsformulier. Dit vind je hier: https://www.youchooz.nl/choozguides/aanmelden

Plaats een reactie