Bij- en nascholing

Voor iedere zorgprofessional is het belangrijk om bij te blijven in haar/ zijn vakgebied; de juiste kennis en vaardigheden te hebben, te blijven ontwikkelen, misschien wel te specialiseren of juist te verbreden qua expertise. Voor de praktijkondersteuner en praktijkverpleegkundige zijn er diverse geaccrediteerde bij- en nascholingscursussen. Naast dat deze jou extra kennis, vaardigheden en inzicht bieden, leveren deze ook punten op voor je kwaliteitsregistratie. Bij voldoende behaalde punten kun je je als POH laten registreren als kwaliteitsgeregistreerd.

Door NVvPO geaccrediteerde nascholing

Bij – en nascholing vindt op verschillende manieren plaats en wordt door verscheidene aanbieders gefaciliteerd. Naast fysieke bijeenkomsten, worden er scholingen online gegeven, via zogenoemde e-learning. Je kunt hiermee op interactieve wijze en op een moment dat het jou schikt, je kennis van nieuwe ontwikkelingen op je werkgebied uitbreiden, verdiepen en op peil houden.

Hier vind je een overzicht van alle bij- en nascholingscursussen:

Accreditatie aanvragen

Bent u geïnteresseerd om uw scholing te laten accrediteren door de NVvPO? Klik dan hier.

Aanbod samenwerkingsrelaties

De NVvPO werkt met een diversiteit aan samenwerkingsrelaties aan de ontwikkeling van het vakgebied van de praktijkondersteuner en de praktijkverpleegkundige. Op het gebied van bij- en nascholing hebben wij een groot aantal partners die voor de praktijkondersteuner en de praktijkverpleegkundige interessante e-learning concepten en online opfriscursussen ontwikkelen.  
Om het voor jou zo overzichtelijk mogelijk te houden, bieden wij jou en onze samenwerkingspartners op deze plek een platform* om vraag en aanbod bij elkaar te laten komen. We bouwen dit platform steeds verder uit. Blijf ons hier volgen dus.

* Op onze website zijn hyperlinks en/of andere verwijzingen opgenomen naar informatie van (niet-) commerciële instellingen en organisaties. De NVvPO kan geen verantwoordelijkheid nemen voor de inhoud van die websites en informatie van derden.

Medische Scholing

De NVvPO vindt het belangrijk dat jij je nascholingsprogramma af kunt stemmen op jouw leerbehoefte en gericht kunt werken aan je competenties. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Medischescholing. Op Medischescholing.nl kun je op basis van gerichte zoekfilters (o.a. onderwerp, afstand, medische competenties, aantal punten, reviews, prijs) zoeken naar nascholing die past bij jou. 

NVvPO DOET!

Om kennis te delen en specialisten jullie vragen te laten beantwoorden organiseren we regelmatig NVvPO DOET! Livestreams op onze Facebookpagina. De filmpjes van deze Livestreams zijn via ons Youtube-kanaal terug te kijken.